Bredden är vår styrka

Sterners är en kvalitetsleverantör med spetskompetens inom elektronik, mekanik, programmering och egen tillverkning. I över 70 år, sedan 1946, har vi levererat tekniska lösningar som förändrat och förenklat olika funktioner i människors vardag. Vi finns där människor finns, och våra innovationer har varit närvarande i många sammanhang, alltid med fokus på kundens behov. Vi erbjuder ett helhetskoncept som inkluderar service och support, och är därigenom ett stöd även efter konstruktion och leverans.
En avgörande framgångsfaktor är vår personal. Genom att vi alltid värderat våra medarbetares utveckling lika högt som våra affärsmål har vi med tiden skapat ett lyhört och stabilt innovationsföretag med hjärta och engagemang. I våra lokaler i Dala-Järna har vi samlat våra konstruktions-, monterings- och plåtbearbetningsavdelningar. Här får människor, maskiner och teknik goda förutsättningar för att samverka och utvecklas, och för att bygga värden för våra kunder.

Företaget, som är verksamt med framgång i flera europeiska länder, består av tre affärsområden: Payment solutions (betalsystem), Mercur (bilvårdsutrustning), samt Contractor (kundanpassade bestyckningar av elskåp och plåtbearbetning, främst som underleverantör till maskinbyggare).