Spolarvätska direkt från pump

Med Sterners system för spolarvätska från "pump" så kan kunderna enkelt och bekvämt fylla spolarvätska samtidigt som de fyller drivmedel i bilen. Kunden fyller exakt den volym han behöver och betalar på samma sätt som han betalar för drivmedel, snabbt och enkelt. De första installationerna gjordes redan i början av 2000-talet men det kom igång på allvar runt 2004 vilket betyder att det är väl beprövat och resultaten är mycket positiva för alla inblandade.

Spolarvätske systemet har en centralenhet med tank och pump som stationen placerar inomhus eller utomhus beroende på befintlig byggnad och utrymmen. Man ökar säkerheten för sin personal genom att minimera  tunga lyft och flytt av pallar med flaskor och dunkar. Dessutom slipper man  sophanteringen  av tomma plastflaskor och dunkar vilket periodvis är en stor belastning för stationen.

Förbättrad Miljö

Man blandar själv till vätskan på stationen, allt är förberett för det i systemet. Systemet gör därför att man undviker onödiga transporter av vatten på våra vägar och man minskar på produktionen av plast vilket båda bidrar till en förbättrad miljö vilket alla tjänar på i det långa loppet.
Kunden som fyller spolarvätska i bilen slipper även han hantering av plastflaskor och dunkar.

Statoil Svanenmärker spolarvätska på pump
Läs mer om Svanen här