Betalsystem med kodkvitto

Ett betalsystem med kodkvitto är speciellt bra för anläggningar med stor andel stamkunder. Kunderna kan enkelt betala med kort och/eller kontanter och väljer själv sedan hur mycket pengar de vill spendera direkt och hur mycket pengar de väljer att spara. Man aktiverar sitt "konto" med hjälp av en 6-siffrig kod som man får när man betalar. Systemet kräver ingen hantering av polletter och minskar därför också risken för skadegörelse.

Lojala stamkunder

Med detta kodsystem så kan du som ägare enkelt lägga upp olika erbjudanden till dina kunder.Olika rabatt strukturer, Happy-hour funktion, osv osv.

Fakturaunderlag

Företag som använder din anläggning ofta kan dessutom läggas upp som Fakturakunder. En fakturakund kan ha flera olika koder knutna till sitt konto och de använder koden enkelt när de kommer till anläggningen och spenderar de pengar som de önskar. Du som ägare kan sedan fakturera, t ex en gång i månaden till dina kunder. På faktura underlaget så ser man när och hur mycket pengar varje kod har förbrukat under månaden. Enkelt och smidigt för alla inblandade.